Suami yg x sedap badan.

Slam sis apa betul ke kalau ibu hamil suami yg kena tempias. Sya dh 3 hari lambat haid suami pulak dh 3 hari asik pening kepala. Mula dia da muntah2,lepas tu kepala die pulak yg pening mcm mabuk laut katanya. Selalu juga die kencing siang dgn mlm pa tu normal ke.

4 Các câu trả lời

Sama lah macam saya..saya rasa saya pregnant pon sebab suami asyik xsihat jee nak mkn benda pelik2 jee.. last2 try test tgok2 dh 5week..😂😂

Macam suami sy dulu2. Sy takde alahan langsung, tapi dia asyik mabuk loya2. Semua benda rasa malas je nk buat. Makan pun takde selera 😬

Blom sis lepas smggu bru sya cek 😊

sis dah cek upt ke sis