Hilang rasa mengandung

Skrg sy 11 minggu..sy mula hilang rasa sensitif pada payudara. Susah hati rasa.pengalaman sebelum ni, sy keguguran ketika 13 minggu..perkara pertama sy perasan, hilang rasa sakit pada puting..sy harap sy kuat hadapi kemungkinan benda sama berulang ?

2 Các câu trả lời

smoge janin sehat2 je sis n jgn fikir sgt . tkot sis fikir sgt tu yg mmbuat janin xnk brkembg dgn baik . fikir yg baik2 je sis . rezeki ni dtg dri Allah . setiap ap yg brlaku psti brsebb sis . mne la tau Allah nk bg sis mse lebih seblm btol2 brsedia nk jdi seorg ibu . kita xtau sbb mental seseorg tu brbeza sis .

5y trước

Alhamdulillah . same same .

Doa yg Baik2 ya mommy..