Simptom Semakin Hilang

Sejak semalam rasa sakit punggung sampai menjalar ke paha dan betis semakin hilang. Rasa sensitif pada payudara pun takde dah. Morning sickness memang takde sejak minggu ke 13. Rabu nanti dah masuk minggu ke 16. Kenapa ye? Ada apa2 yg perlu sy risaukan tak kalau simptom ne semakin hilang? Sy ingin tahu kalau ada ibu kat luar sana mengalami perkara yg sama mcm sy alami masa kandungan nak masuk 4 bulan. Please respon ye ibu2...

2 Các câu trả lời

X perlu risau sis. Biasanya 12w simptom2 tu hilang. Dlm buku pink ada mention

5y trước

Dlm buku pink sy takde mention hal ne sis. 😥

Jgn risau sis , nanti bila baby makin membesar mesti dtg balik sakit2 tu😂

5y trước

Ok... Kalau mcm tu tenang la sikit hati sy... Nikmat pula bila ada simptom semua tu kan... 😂