Exercise yang sesuai utk week 10

Skrg saya dah week 10, boleh exercise tak? Pregnancy yg lepas saya ada GDM dan berat saya skrg dah masuk kategori obese, saya risau nanti bila kandungan dah makin besar berat saya makin meningkat secara mendadak so saya plan nak control melalui exercise, apa exercise yg saya boleh buat ya? Thank you

2 Các câu trả lời

Hii saya pun start exercise dari awal tahu pregnant. Saya bukak youtube dan cari prenatal workout yang sesuai untuk ibu mengandung. Boleh jugak brisk walk everyday kalau tak larat nak exercise. Apa apa pun jaga diri dan consult dr dulu ☺️

Terbaik puan. Nah: https://youtu.be/Fafth5Pkgw4