Baby 6bulan obese

Pernah tak mommy2 kena baby overweight, belum start makan, skrg ni susu bdan je tp nurse dah sound baby perlu pegi jumpa pakar pemakanan, sedihnya baby lagi tp jumpa pakar dah?any tips mommy2? next week sy nak bagi baby start solid food dah tp tkut berat makin naik?

3 Các câu trả lời

Jumpa pakar x da apa2.. doc nak pantau sj tu.. aktif or x baby..

5y trước

noted sis😉

Baby 2 bulan overweight

Brp berat baby tu?

5y trước

hopefully semua ok la ni sis, tp xpa la fkir2 balik utk kebaikan baby juga kn klu jumpa pkar pun ☺️