kurang selera makan

skrg ni dah 14w..dpd awal sampai skrg saya alami masalah kurang selera makan bila pagi dgn malam..tghari dah boleh makan nasik tapi lauk ayam/ikan saya jd loya..klu menu daging saya boleh makan..dan suka sgt telur mata letak kicap..klu pagi2 lps mkn mesti akan muntah..

1 Trả lời

Mkn je sis..mana yg lalu..& elakkan makanan yg boleh buat kita muntah..asalkan sis x de penyakit ape2..cam gdm ke..sbb kalau ada gdm kena pantau pemakanan..