tak makan ayam n telur since pregnant

salam siapa kat sini since pregnant kurang makan ayam n telur? mcm saya, saya tak suka betul ayam n telur since pregnant dulu suka sgt, makan nasi kicap n telur pun xpe skrg tak taula susah nak masuk lagi2 masak sendiri.. kalau mcm ayam kfc ayam mcd tu okay la boleh masuk.. cuma kkdg terpaksa krna makan ayam n telur sbb tu je yg murah skrg kan.. n skrg tekak nak seafood n daging2 je

2 Các câu trả lời

sy pun masa awal pregnant, tak boleh makan ayam. loya je bila ada lauk ayam ni. kadang makan jela nasi dengan sayur 😅

Sama sis, saya ayam dan telur smpi skrg masih takleh lagi.. tak selera . Kalau kfc tu okay jgk