kurang selera makan

normal ke anak sy 11bulan hari tu demam tapi skrg dh sihat kurang selera makan ? kadang2 tkmau makan lgsg , minum air kosong & susu sahaja . sblum ni dia big eater , bila dia kurang makan ni mama jd sedih 😔 #SeriusTanya #firstmom

2 Các câu trả lời

normal sis kalau baru baik demam takda selera. awak kena selalu offer kt dia makanan even taknak, sbb kadang amik masa sikit, mcm kita la.

2mo trước

itu laa , dh seminggu tkmau makan tu mama risau 😣

hi mommy, ada buat cuci lidah anak x hari²? atau tukar mknan menu lain.