Alahan

Skrg mengalami gatal2 dan kemerah - merahan sluruh bdn. Sgt gatal. Mmg biasa ibu2 preggy mcm tu kh?

2 Các câu trả lời

Sy pun sdang mngalaminya skrg nie sist..mula2 dkat kaki je..last2 satu badan...memang stiap malam xmiss drpd garu sna sini sblm tdor..bru2 sy ada pgi klinik..doc bagi sy ubat gatal..2 jenis ubat..dua2 utk sapu pd tmpat gatal..

Ya normal, ada ibu mengandung yang alami gatal2.

5y trước

Normal tu sis. Saya masa mengandung pun macam tu tapi kat belakang badan dan sepanjang garisan linea nigra je, bintik2 warna merah jugak. Lepas dah melahirkan, hilang perlahan-lahan.