sabuan mandian

Haii mommies..bagi cadangan mandian apa yg mommies biasa gunakan..? sebab sejak mengandung ne badan makin sensitif dgn sabun mandian..kadang gatal2 dan menjadi kemerah-merahan..

2 Các câu trả lời

Saya pakai mandian 1000bunga atau sabun bidara keluaran dherbs..tu je bau yg buat saya tenang dan tak sakit kepala..

5y trước

Eya btol sis..

Saya semua x boleh..tambah lagi yg kuat bau.. Kecuali dettol jer.. Tu pun beli yg ketul..kelakar kan..

5y trước

Mencabar tu sis..hihihi sama kadang yg wangi2 jadi bau busuk ne bila kita yg hidu😂..semoga urusan kita d permudahkan sis😊