Baby Bergerak

Skrg dah masuk 16 weeks.. Kadang2 rasa mcm geli2.. Baby bergerak ke tu???

13 Các câu trả lời

First or 2nd baby biasanya senang nak rasa, kalau saya dah masuk anak yg ke 6 ni dah 13week pun mcm rasa kosong je. Mungkin perut dah longgar jadi ruang pun byk. Tapi tak larat bkn main, tak boleh bawa bincang langsung.

5y trước

Hee yeke sis.. Tq for sharing!

aah,baby gerak tu rasanya sis..rasa geli drpd dlm perut..hehe sy haritu pon dpt rasa baby gerak masa 16w jugak..

Sy bru 10w++..tp slalu jgk gatal perut😅..xda rse gerak lg xprsan lg stkat nie...ank first..

5y trước

Sy guna bio oil..

Sy xde rasa lagi.. 16w jugak.. perut tebal lemak agaknya x dapat nak rasa lagi 😅

Sama ke rasa macam kena kick sikit2? Saya 19w tapi kadang2 je rasa mcm kick2

Hihi.. awalnya dpt rase baby.. sy dpt rase 20 weeks.. best kan.. 🥰🥰🥰

5y trước

💪💪💪

sy 13 weeks rse slalu perut geli tapi garu n gosok je

Usua kandungan berapa akn rasa moment baby bergerak

Aah akn rasa cam geli2 di perut..tandanya baby gerak.

5y trước

😍😍😘

Sy 17 weeks blm rasa lg.. Xsabarnya. 😁

5y trước

Sama la... Saya pun 17 minggu... Tak rasa apa pun... Cuma rasa pedih ulu hati je... Harap bulan depan dapat la rasa 😍😍😍😍