Pergerakan baby kerap masuk 26 weeks

Salam nak tanya normal ke masuk 26 weeks ni baby bergerak lagi kerap ? Kadang2 rasa baby bergerak dekat dua tempat serentak . Takkan twin pulak kan 🤣 hahha overthinking betul

4 Các câu trả lời

normal sis, baby makin besar kan..selagi dia kerap gerak tu normal sangat..kalau tak gerak tu sis boleh risau..dia happy la tu duduk dalam perut ibu dia

2y trước

Hihi alhamdulilah thanks sis hhehe lega sikit baca sbb aktif semacam baby ni hihi . First time pregnant tu pikir mcm2 haha

Normal tu, Puan. Alhamdulillah baby aktif. Sekarang ni baby ada ruang utk bergerak bebas. ☺️ nanti bila dah besar sikit, pergerakan agak terbatas.

2y trước

Alhamdulilah terima kasih puan tu la sekarang ruang besar sikit tu menari nari dia 🤣

samela.. seakan twin la pulak😅.. bergerak kesana sini😅

2y trước

Hahaha tu la kita dah la first time pregnant xtahu bila dia start aktif hahha . Terkjut tgk hahah

Normal saya tgh merasa nak nak malam" nak tido tu fuh😶

2y trước

Sama ! Malam memang sakan dia gerak nari hahha bertabah la 🤣 nanti mesti rindu bila dia dah lahir hihi