18 weeks day 2

Hai mommy semua.. Masa masuk 16 weeks & 17 weeks sy dpt rasa baby bergerak aktif.. Masa masuk 18 weeks sy dpt cucuk sedass kt kk terus rasa baby kurg gerak.. Normal ke mcm tu ye? Susah hati rasa 🥺#pleasehelp #ingintahu

1 Trả lời

cucuk apa ye?, kancing gigi tuh ea?, inshaAllah takda apa, kalau baby still gerak okay lagi ni. kalau awak risau, g scan je. sbb jenis saya, apa ja g klinik,

2y trước

ha ah sis cucuk kancing gigi tu.. nk ckp mcm mne ye kt kk nnti?