1st Trimenister

Skrg dah 8weeks 4days! Yeay, semoga perjalanan menghabiskan first trimenister ni berjalan lancar Amen! Sapa sama dgan sy 8weeks? Sama sama kita doakan bby baik baik sajaa, mana yg ada alahan tu kita sama ? semoga trimenister kedua ni tkde lagi alahan ye mommy mommy sekalian ? ksian bby kita nak makan dalam tu pun kita tk dapat nk telan sbb alahan kita ni ? apa apa pun yg tengah menunggu hari tu sy doakan awak semua bersalin dengan selamat amen ?❤️ sama sama kita jaga kesihatan kita! ?

12 Các câu trả lời

sy sama dgn sis... Ya Allah , alahan truk whole day ... doc mmg ckp fully bedrest 😣