alahan teruk

Mommy semua bole tlg saya x.. teruk alahan kali ni.. Apa pun yg masuk keluar balik.. tak larat finished? 8weeks

8 Các câu trả lời

Sy pon alahan teruk..makan muntah makan muntah..xleh nk masak ape2, dapur lama x berasap..dh bape minggu asik beli kt luar je..tubuh bdn sejuk je wpon tghri panas..org lain panas, sy sejuk..nk mandi pon pk bnyk kali..emosi jd x stabil, mudah stress..

Sy alahan teruk sampai kena tahan wad lg... Doc ckp makan je walaupun muntah, sian kat bby.. 4 bln baru blh makan mcm biasa, skrg dah 7bln lebih😊

Sy dah 4 bulan lebih pun masih alahan. Berat tak naik dari awal mengandung. Letih sgt makan je muntah, ni dgn asthma pulak.

sya pun mcm tu sis hari tu..skrg dah 17 week.dah ok start 14 week..sya amalkan mandi sejuk pagi2..

Sis cuba makan buah bnyak sikit ya. Kesian bby sbb mula² prgg dlu pn sya mcm sis

Sye gh mengalami skrg ney 8 minggu gk..paling xtahan pinggang n perut xselesa..

Sye pon gh mengalami..skrg sme 8 mggu gk..kne bnyak makan buah2 sis..

Sama sis. Bykkan makan buah, sayur², minum susu & kurma ya.