Pantau bby sehari & lepas tu induce

Hari ni datang sbb bby kurg gerak .. cek semua ok ,tp ni doc suruh pantau sehari utk cek bukaan .. kalau tk de bukaan, esok nya induce.. Ibu2 semua yg ada dlm ni doakan saya Nur Azimah Binti Abd Kadir dimudahkn dan dilancarkan proses bersalin tanpa luka,koyak dan tanpa jahitan. Semoga bby keluar dgn mudah n lancar. Doakan lh ,saya anak pertama. Jadi mmg takut sikit. Semoga doa ibu2 makbul & ibu2 yg tunggu hari pun dimudahkn proses bersalin.amin ya rabbal allamin#firstbaby #firstmom

2 Các câu trả lời

amin .. amin .. amin .. moga dipermudahkan urusan awk sis .. semoga mudah dan lancar semasa bersalin nanti .. doakn sy juga ya ...

Aamiin Aamiin. Semoga dipermudahkan segala urusan. ❤️