Tak sabar nak bersalin

Sy baru 10weeks,pregnant anak ke 3..disebabkan alahan teruk saya tak sabar nak bersalin cepat2..tak snggup rasanya nak hadap alahan ni.. Doakan saya semoga alahan cepat berlalu pergi😥😥..

4 Các câu trả lời

sbb tu setiap kesakitan wanita y sdg hamil d beri ganjaran pahala..besar pngorbanannye..ape y perlu sabar..insyaAllah nnt bile week dah besar siket ok la alahan

samalah dgn sy..xthan nk hadap asyik muntah je sampi lembik bdan

insyallah enjoy your pregnancy

bykkan bersabar