KEPUTIHAN YANG TERUK

Skrang 29week 6day Tetapi krang selesa sbb keputihan truk sgt² berbau dn jgak gatai..bla cuci lpas cba krek² ada kputihan dn darah skit.? Apa kh itu pntanda.? Ap ya.? Ad kh bahaya utk usia kandungn sya.? Blh bntu sya.? Sya tidak thu dn ni ank sulung

1 Trả lời

keputihan yg teruk dan berbau bahaya blh menyebabkan jangkitan kuman pada kandungan ..lebih baik segera jumpa doktor ..jgn tunggu2 lg ..tambah2 lg ada sedikit darah mcm tu ...better jumpa doktor dengan segera ..