Tanda tanda

Skgr da msk 38mnggu 5hari , tapi masih blur ii dgn tanda ii nk bersalin , 😂 walaupun nurse da bgthu tanda ii tpi tetap was ii , sbb skrg masih blom rasa apa ii yg tak kena, macam mana kita nk tahu contraction palsu atau tidak? Dan skrg nie selera makan makin bekurang , rasa loya dan mengantuk , #firstmom #bantusharing

8 Các câu trả lời

klau sy btul2 merasa contraction bile dah masuk 7cm ke atas..klu x just rase mengeras je

2y trước

Nie dia mngeras tapi masih aktif 😅 rasa mcm bebonjol dkt belah atas , maklum la nie anak first so mmg x pndai sgt