SAKIT BHG RAHIM.

Hi all, skg ni i suddently sakit kt bhg rahim, i x tau knp.. Is it normal?? Sbb takde pndarahan ke ape, bru je kena dlm 20 minit da.. Sakit dia sangat2.. Sy risau pun ada, but is it normal? Im prggnt 8w2d.. Plss respond i need ur help. ?

1 Trả lời

Kalau sakit sangat2 better pergi jumpa dr utk scan, could be early sign of miscarriage. Kalau sakit manja2 sikit2 discomfort tu benda biasa sbb rahim tgh membesar, ligament tgh stretching, dan organ2 dalaman ditolak tepi utk bg rahim besar

5y trước

Okay..take care of urself