i need help hmm

hai mommies, usia kandungan sy dah 7weeks, is it normal kalau morning sickness on/off ? semalam sy rasa perut sy sakit macam senggugut, and sakit pinggang... tapi tak lama, dia sakit on/off,,, is it normal ? this is my first experience mengandung and sy tak rasa breast sy sakit 😅, aaaa normal ke ni ? selalunya org pregnant ni dia akan rasa breast dia sakit hmmm, mohon pencerahan mommiesss2 sekalian hm #pleasehelp #firstmom #bantusharing #seriusnanya

1 Trả lời

lain kandungan lain pengalaman ujian kehamilannya. enjoy your pregnancy journey.