HELP ME ! 😭

Hi mommy! Just nk mntak ur opinions. I baru baik demam .now batuk, tekak perit. muntah muntah. sehari 3-4 kali jugak 🤮 tekak loyer sgt, bdn sakit sakit lesu, hari hari kepala pening nk pecah. mlas nk keluar rumah. is it supposed to tell that im pregnant ??? I penah buad skali UPT test but its negative.

3 Các câu trả lời

Hi mommies ! Just wanna share wth you guys. that Im pregnant! 🥹🥹 But its still early . I pergi chckup Baru 4w still belom nmpk kantung lagi. will checkup soon 2w later .

2y trước

thankyou dear ❤️

Hai. Kalau delay period lepas tu upt negative. Cuba buat lagi upt atau straightly pergi klinik

Last period bila sis? I pun sebelum tahu pregnant muntah2, bdn lesu, pening kepala.

2y trước

Kalau nak double confirm better check klinik terus. Buat hcg blood test.