Mslh Rmh Tangga

Hi sis ni nak tnya pendapat la, kan sya sdh 31 week 4 day, laki sya sllu kluar mlm blik pun kira 4 a.m,bila blik bkn nak ckp dgn sya smpai la dia hntr sya trn kja pg, mcmtu la rutin harian sya setiap hari skrg... Haruskah sya meninggalkan dia ataupun ttp bersabar dgn tingkah laku dia, sya dh mcm ank patung dia buat?

20 Các câu trả lời

Sepatut nya masa megandung2 nir laki ad d sebelah sis bkn merayap smpi 4subuh x sedar diri dh ada ank bini#sis sbr tw tggu smpi beranak