Mslh Rmh Tangga

Hi sis ni nak tnya pendapat la, kan sya sdh 31 week 4 day, laki sya sllu kluar mlm blik pun kira 4 a.m,bila blik bkn nak ckp dgn sya smpai la dia hntr sya trn kja pg, mcmtu la rutin harian sya setiap hari skrg... Haruskah sya meninggalkan dia ataupun ttp bersabar dgn tingkah laku dia, sya dh mcm ank patung dia buat?

20 Các câu trả lời

Sabar aja laa sis, dia mungkin penat. Sis kurang bagi kasih sayang kott. Kalau dia tak cakap dengan sis, sis pujuk laa dia

Sabr la.... Kj tkpela.... Suami sy tk pnh mcm tuh.... Dia lg suka duduk umah gn istri kcuali dia kene duty pagi ja...

Bincang ye sis. Masalah rumahtangga orang luar tak patut masuk campur.

Allahuakbar. Bawa bincang ya sis.. Apa yg dia nk atau apa. Stay strong ya

try to ask yourself knp mcm tu?. Or be straight forward, talk to him.

Sis xtry tnye n bncng?

Berbincang dgn dia

Sit down and talk

Skati..leh pk sndiri kn?

4y trước

Dia tnya je tu minta pendapat 🤦🏻‍♀️

Bincang dlu sis