supplement utk banyakan susu badan

Siapa yg tahu supplement yg bagus utk memperbanyakn air susu badan? Yg boleh dimakan/minum semasa hamil. ?

1 Trả lời
Chuyên gia

Biasanya milk booster tak boleh makan semasa mengandung sebab risiko menjejaskan kandungan adalah tinggi. Tunggu lepas bersalin ok. Banyakkan direct latch mengikut keperluan baby (breastfeeding on demand) kalau nak meningkatkan milk supply. Hanya makan milk booster tanpa rangsangan dari baby pun tak boleh ya.