Tiada alahan

Siapa yang pregnent tiada alahan langsung? Sy pregnent 7 weeks tp xde alahan langsung..masa gugur hari tu pun xde alahan..doktor ckp awak xde alahan kan sebabnya baby dah xde..so pregnent kali ni jadi risau sgt sbb xde alahan..adoiii

45 Các câu trả lời

Normal sis.. sy xde alahan pown.. ngidam pown x.. skrg dah 29 week...

saya dri awal smpai lah 8 bulan ni tkde alahan. syukurr alhamdulillah

Sy msuk 8w bru start alahan smpai 12w..jgn isau ye sis..doa yg baik2

sy ank no 2 xd alahan langsung.. alhamdulillah.. dah 1y9m budaknya..

sy xda alahan lgsg bby oky jaa....jgn risau sis bnykkan berdoa...

inshaAllah baby ad, sis fikir positif je jgn fikir negatif

Sy pregnant anak 1st takde alahan langsung smpai bersalin.

Saya pon takde alahan lansung. Mcm tak pregnant hahahaha.

alhamdulillah sy tak pernah lg ada alahan. anak first

sy awl prgnt mual,loya,tiada selera makan..