alahan

Sape kat sini preggy tapi xde alahan langsung? Kita gengg ?27weeks baby boy ??

25 Các câu trả lời

Yeeaa...kite geng..sy da 36w 7d... Seawal preggy smpi skrg x mabuk.. Mmg best sgt anugerah Allah... Tolak batu kayu je makan..janji kenyang hehehe.. Bb pun membesar dgn baik

Saya pun skrg 27w1d. Tp scan doc cakap bby girl. Takde alahan lansung dr awal pregnant sampai skrg. Hopefully sampai bersalin takde alahan.

5y trước

InsyaAllah 😊

Xde alahan..hope baby boy.tp klu girl pn xkisah sngt..yg penting sihat & selamat d lahirkn nnti..37w6d counting days 😁 due 15.11

5y trước

Tp sy da 7x scan..masih x nmok jantina bb..dia malu

Alhamdulillah..5 ank dh xpenah merasai alahan & mengidam..tp bl tgk org megalami ye..teringin jg nk merasa😅

sye... dh 4kali ngndung.. alhamdulillah xpenah ade alahan... rezeki Allah bg tang tu...

5y trước

Alhamdulillah 🤗

Alhamdulillah.. Puan xda alahan.. Kalau sye sabo jelah.. Awal pregnancy alahan terox

5y trước

Ada juga alahan bau sikit, bau telur goreng. Tapi tulah jarang2 orang rumah goreng telur 😂

Alhamdulillah , xdak apa² alahan .. semua boleh makan .. skrg dh 28w

Saya pun sama sis. Skrg ni dah 21weeks++ takde alahan langsung🤭

Sy pn xmabuk jugak pregnant kali nie, scan insha allah bby boy

Saya huhu pantang nye nak shopping je hahahaha 😂 21weeks 😘

5y trước

Huhu yeke .. saya kalau makanan makan je ape2 .. tapi nak yg pelik2 xade pulak biasa2 je😅