Xde alahan normal ke?

Hi ni kali 3 pregnant..1st gugur 6 minggu..2nd gugur 12 minggu...kalini da masuk 7 minggu..alahan tu xde..just sikit2 je rase loya2..tp ngidam je kuat..normal ke?

2 Các câu trả lời

Sis dah confirmkan pregnancy di clinic ke? 2x pregnancy lost history ni dah kena consume duphaston or ambil injection kalau ikutkan my O&G. Nak kata normal ke tak tu kena doctor yg tentukan. Tp bagi saya kalau baru 7w tu awal lagi kalau nk ngidam, kalau terasa2 nk makan tu yelah kot. Alahan & loya tu depends on org actually, ada yg takda lambat dtg & ada yg takda langsung alahan sampai bersalin

normal je kalau takde alahan tu . mcm saya first pregnancy dulu langsung tkde alahan , enjoy je time pregnant tu . tapi yang second ni allah bagi nikmat rasa alahan tu