dah masuk w9 tapi tak rasa macam

Normal ke w9 tak ada rasa macam mengandung..dpt tahu pregnent pn masa w7..scan masa tu xnmpk baby lagi.. doc ckp 10w baru scan lagi...tp masalah nya..sy confius..sy pregnent ke? sebab rasa biasa..xde alahan pape..adakah sebab saya berisi jadi sy tak ada rasa 😬😬😬 normal ke dah 9w mcm ni ya? #firstbaby

5 Các câu trả lời

Normal tu sis sbb bdn kita berisi, tmbh2 mcm sy ni perut dah mmg buncit sbb dah 2x czer 😂 bila ngandung kali ke-3 ni perut buncit betul walaupun baru nak masuk 10weeks. Tapi kita dah memang pregnant kan, so jaga je sebaik mungkin, jgn lasak2, mkn folic acid hari2, minum susu hari2, supaya baby membesar dgn sihat & kuat insyaAllah 🤲🏻🥰

2y trước

InsyaAllah amin YRA. 🤲🏻🥰

alhamdullilah bestnya takde alahan, sy masa awal ii pon rasa macam tuu “betul ke aku pregnant” walaupun upt +ve pregnant tapi still rasa macam tak percaya. bila dh scan dh nmpk kantung and janin baby baru percaya hahhahahah. pape pon jaga diri jgn buat kerja berat ii,jaga pemakanan and jgn putus ambik folic acid ok

Kes awak sama mcm saya. #firstbaby jugak. Hari tu scan 6 week tak nampak apa2 lagi. Doc suruh datang lagi 2 weeks, now dah 7 week almost 8 week. Tak rasa apa2, alahan takde sakit perut ke apa pun takde. Badan saya pun agak berisi. Kadang2 lupa diri ni pregnant huhu. Semoga kandungan kita baik2 saja ya. Aminn

2y trước

Aamiin...kan... mungkin bdn kita berisi kot xde rasa. harap nanti scan 10w xde pape..Aamiin...

Sy 9w2d, pun tiada alahan tpi w7 check ada kantung saja..saya pun rse mcm x pregnant kadang2 lupa sbb lasak jugak. Badan sy pun berisi, baby bump same je mcm perut buncit huhu

2y trước

tak ada pula..kenape ya

Sis sangat bertuah preg xda rasa apa2 alahan .. sy dh smpai kena tambah air , amik darah bagai .. sbb alahan terok .. jelous dngn org yg preg tp xda alahan ..

2y trước

Hmmmm ntahlaa sis emosi kita tkstabil masa preg .. xdpt mkn n minum kadang2 menangiss sis ..