Pregnant tanpa alahan

Ada x pengalaman ibu2, pregnant xde alahan langsung? Terimakasih semua

18 Các câu trả lời

Saya sis. Alhamdulillah langsung xde alahan. Xpernah muntah, pergi kerja macam biasa,boleh bau semua xde masalah. Tak ada masalah hb. Nurse kd semua suka attend saya. Alhamdulillah rezeki Allah bagi. Pregnant pun tak sedar. Saya dah 5 tahun kahwin. Tak period seminggu then check rupanya dah 5 week. Rezeki anniversary. Now tengah menikmati trim3. Enjoy pregnancy journey☺️

Sy first pregnt xde alahn MSicknss, cume lnguh2 kki jela..sy msih blh buat kerja mcm biasa..tp kndgn xbertahan lama smpai 13w…Sec pregnt pon xde alahan sgt boleh msk bau mknn blh buat kje tp xleh berdiri lma nnti nk pitam sbb anemia..tp sy ade mual loya wktu ptg n mlm mse 10w kebwh..nk msuk trim2 bru la okay..skrg dh nk msuk trim3..cuma angin2 jela..alahan ni ats bdn jgk sis..

Alhamdulilah sya dua ii anak x ade alahan .. tpi yg pelik mse sy prengt alahan to semua kne dkt suami saya .. mse ank pertama suami alahan demam seminggu ne sya tngh prengt ank no dua ttc 4 tahun suami saya alahan muntah ii teruk smpai kn sya x thu sya tngh prengt lps suami suruh paksa buat check prngt test bru muntah ii dy hilang sendiri pelik

Alhamdulillah saya dari first sampai third pregnancy takde alahan lansung. Yang mual2 pening muntah semua suami yg rasa. Yang mengidam nak makan itu ini pun suami saya. Saya takde mengidam2. Syukur pregnancy journey smooth jee

saya pregnant semua alahan suami yg hadap. saya rileks je tinggal bawa perut bersyukur sgt masa pregnant anak pertama tu xde rasa apa2 alahan.. semua smooth je smpai la anak bersalin..

Saya Alhamdulillah takde alahan sepanjang mengandung . Takde muntah2 or sakit kepala ke apa . Rasa best sangat enjoy sepanjang pregnant . And takde nak mengidam saya makan je 😂

Alhamdulillah saya pun 2 kali pregnant dua2 tak ada alahan n loya muntah mmg xda la x rasa apa mmg rasa normal kdg2 lupa kata tgh pregnant 😅

sy pregnant 4x smua xde alahan.. alhamdulillah..tp yg teruknya husband😂 pling truk no 4 la..smpai 3bln xboleh kje..demam,sakit2 badan..

Alhamdulillah. Saya pun xde alahan. Mual sikit2 adalah. Cuma x lalu makan. Tapi yang pening muntah2 tu semua suami saya rasa.

Sy kali ni pregnant xde alahan langsung. Nikmat betul. Xsama mcm pregnant anak first. Sikit2 muntah, loya, pening,gerd.🥰