Macam ada isi keluar dari vagina. 19 weeks pregnant

Siapa tau apa ya benda ni.. risau😥saya rasa mcm ad sesuatu kluar dri vagina bila rasa dgn jari masa lepas berak.. sy selalu sembelit wlaupun ad makan buah. Bila tgk cermin, macam isi dalam vagina bengkak.. tapi tak sakit. Saya xde msalah untuk kencing dsb. sy appointment kat kk lagi 3 hari.. baru boleh tanya nurse. #firstmom

6 Các câu trả lời

Sy prnh rsa mcm ni, ssah nak berak sya meneran ktika berak dn tibe2 ada ssuatu nk tkluar itu ialah kantung..sy trus pegi hospital bhagian emergency.. usia kndungan mse tu 21week n sy trpksa beranak awl sbb jln dah ada bukaan..

emm better g check takut cervical incompetence mcm sy... rahim tebuka sebelum waktunya.. baby premature better g cepat sbelum ada bukaaan

2y trước

tq sis.. mmg risau ni je skg😥hrp2 tak.. awk ad buat treatment apa utk cervical insufficiency?

Tiada pengalaman. Jika risau, boleh cek dgn doktor ya

Saya rasa tombong ke apa org panggil tu. Cuba google

2y trước

tombong kan rahim.. takkan rahim trkeluar😅sy pregnant ni

buasir kut

not sure