4week to 14 week pregnant

Siapa pregnant sama cm saya. Jom kongsi alahan n tiada alahan.

33 Các câu trả lời

Skrg dh pregnant 24 weeks. Start alahan 8 weeks n above. Skrg still ad lg but better.. but still my appetite's gone

Morning sickness pg2 teruk. Lps pkl 12 baru bleh makan sikit2. Langsung xleh bau makanan, minyak2 goreng tu..huhu..

5y trước

Sama la.. Tgk makanan pon nk muntah.. Bau goreng2 tu mmg tak best langsung

Dr mula preg smpi skrg..lpas mkn msti mual..X mkn elok je..mual die smpi xleh nk telan air liur lgsg..😅

Untungnyaa tkda alahan 😧 Sya tri prtama n skrang tri-3 dtg balik morning sickness 😐

Saye dah 14 wek tp alahan teruk sangat Dr 4 wek sampai sekarang asik muntah je kerja

Suami yg dpt alahan..sy cuma alhan vitamin dgn ubt je..vitamin blh mkn meltofa je..

Sy xde alahan.. cuma masa awal preggy kdg muntah bila gosok gg..

Alhamdulillah... Sy rasa mual semasa memberus gigi saja 😁

15w dan tiada alahan. Cuma lasak je takleh, mudah penat 😅

Xde alahan.. Tp skrg da tgh2 ni pantang nmpk mknn.. Heheh