jom kongsi ibu2

Korang selalu alahan dulu sblm tau pregnant ke korang tau pregnant dulu baru rasa alahan??

27 Các câu trả lời

Alahan pening kepala dah berapa hari, gi check dkt klinik doc kata macam symptoms morning sickness je.. Check upt positive🤗

Alahan dlu baru tahu...sampai tahap rasa knpe muka jadi mcm ni? Bdn naik gegata ...rupanya ada baby kat rahim ibu🥰🥰🥰

Sebelum cek upt mmg dah tau pregnant🤭 tp blum alahan lagi.. Nak juga cek upt and then baru ada alahan😅

Lepas pragnent bru mula dtg alahan.. Mula2 tu.. Ok lg.. Lalu lg smua.. Msk 6weeks.. Truk dh loya smua

Sy muntah2 dulu sebelum tau pregnant. Dah tau pregnant baru start alahan lain mcm takleh bau masakan

mase anak first sblm pregnant lg da sakit2 badan..anak second ni xde alahan sgt..syukur hehe

Setakat nih mengandung dh 4 org,sorg pun xdak alah.....trmsk la yg skrg pun...

Pregnant dulu,Baru alahan...tapi alahan time gosok Gigi ajelah!rase nak muntah

Lepas tau pregnant tda pula alahan dari 1st baby and 2nd baby skrg...hehehe

saya dh 5minggu cuma rasa loya dan ngantok yang tak dapat nak tahan2..