Air ketuban terlebih

Siapa pernah lalui?macam mana nak kawal ae air ketuban tu untuk jadi normal balik🥲

2 Các câu trả lời

Control makan manis, jaga pemakanan. Sy 24weeks Dr kata air ketuban 25. Tadi jumpa pakar lagi, 27w air ketuban dah 17. Sy control makan manis, Alhamdulillah

1y trước

Saya ketuban 11 je padahal dah minum air banyak😑 wlaupun sonographer kata normal, tpi risau drop jgk sbb minimum dia 8 kan..

https://www.tiktok.com/t/ZSLJC9D2H/ semoga menjawab persoalan awak

1y trước

tq awak