terlebih air ketuban..

sy dah masuk 32mggu..b4this check up alhamdulillah smua ok..tp hr ni chexk up doc ckp air ketuban lebih. sapa penah lalui situasi ni...normal ke x...

2 Các câu trả lời

Sy 24weeks check2 detail doc air tlebih.. Dia tya mkn durian ke, sy ckp yea.. Ptt la.. Normal 14 tp sy tlebih 21..tkt bhya dkt bby

5y trước

Doc sruhkn kurgkn mkn durian, bnde2 mnis, jge pmknan.. Mggu dpn scan tuk 28weeks..nk tya doc cmne

Xsis..Tkt nty ade effect dgn bby..Dia kne sedang2 je air ketuban...Xboleh kurang @ bnyk

5y trước

Wc