Air ketuban lebih

Hai tadi saya scan dokter cakap air ketuban saya lebih. Bacaan tadi 21. Dokter cakap lagi 2minggu scan balik nak tengok kalau lebih jugak kena refer pakar🥲. Macam mana nak kawal eh ? Apa puncanya ya ? Risau 😔

1 Trả lời

air ketuban banyak/sikit tak boleh nak kawal dan tak tahu apa punca biasanya. itu yg Sy dengar Dr explain lah. sebab air ketuban ni ialah air kencing baby. baby kerap kencing/kencing banyak, jadi banyak lah air ketuban tu

1y trước

Ouhh yeke. Harap takde apa la