Cara tahu jantina bayi anda

Siapa pernah buat untuk tahu jantina bayi ? Benarkah jika berbuih jantinanya lelaki ? Sy telah buat sebentar tadi dan hasilnya ia berbuih. Saya tiada morning sickness yang keterlaluan. Hanya mual, loya tanpa muntah, badan lemau, nak bedrest sahaja. Makan tak suka manis sangat. Selera kadang ada kadang tak ada. Ada masa rasa lapar sangat. Btw sy baru 10w. Kalau ikutkan waktu ini jantina baby telah membentuk. #ingintahu #bantusharing #jomsharing

Cara tahu jantina bayi anda
2 Các câu trả lời

Ni ikut chemical reaction, apa yg ada dlm urine bertindak balas dgn baking soda. Senang cerita mcm ni, secara asas mmg tk boleh teka gender baby melalui urine. Cuma melalui scan je boleh tau, tu pun tk selalunya tepat sbb ikut kedudukan baby dlm perut dan kepakaran sonographer.

3y trước

betul juga tu.. kalau kena baking powder mesti la berbuih kan.. ke macam mana..

Tak pasti laa pulak.. Tk pernah try method ni. Normally scan terus je utk tau jantina

3y trước

better scan kan..