perut dah turun

siapa kat sini perut dia dah turun walaupun dah enam bulan lebih sebab ada makcik kat kenduri tegur katanya perut dah nampak turun sebab anak kedua anak sulung tak macam ini komen sikit kawan kawan

3 Các câu trả lời

sy perut turun.. sakit sangat bahagian bawah, time nak kencing sakit ya robbi mcm benda tgh menekan, nak brjalan pun kena bantuan husband. mertua bawa jumpa bidan, bidan ckp perut mcm org nak bersalin dah.. then dia urut naikkan peranakan , lps urut tu baru rasa mcm normal.. jalan semua dah x sakit..

4mo trước

macam anak first dulu la due dua minggu lagi pagi lepas azan subuh perut dah sakit terus jumpa makcik yg urut katanya baby dah masuk laluan dah tu apa lagi dengan baju baby tak basuh lagi terus ke hospital sampai sana dah 3cm petang lepas asar keluar la baby boy secara normal harap yg kedua ini tak macam inila risau walaupun dah masuk enam bulan lebih lagi tiga bulan dah nak bersalin

sy dulu pun mcmtu sis..kandungan petama bulat je perut..lahir girl. kandungan ke 2 dr awl smpai akhir perut ke bwh je (turun)..lonjong. lahir je lelaki. tp ni ats pengalaman sy la..tiap org x sm sis. hehe kedudukan baby tu pun mempengaruhi bentuk perut kita jugak 😊

4mo trước

hahaha ada geng rupanya🤣

jangan percaya sangat 😅 saya masa pregnant pun orang dok cakap perut turun padahal masa tu baru berapa bulan. tengok macam okay tak reti nak tengok turun yang macam mana. saya bersalin pada masa yang tepat.

4mo trước

kan itula pasal nantila tanya doktor minggu depan masa checkup macam mana lagipun tinggal tiga bulan lagi nak bersalin🤣