Cream/minyak untuk avoid/kurangkan stretch mark kat perut

Hi mommies, kawan kawan saya dah start advice untuk saya pakai cream/oil kat perut dari first trimester untuk kurangkan stretch mark. Katanya biar kulit lembut so bila perut makin besar tu dia tak banyak stretch mark sgt. Nak tanya mommies semua pakai cream/minyak apa?

4 Các câu trả lời

Sy ingt nk guna allano tu sbb dia sejuk je tpi msih first trimester. Ingt nk tggu 2nd trimester bru pakai🤔

1y trước

Allano bagus awak boleh guna. Saya pun rasa was2 juga nak pakai tp bila tnya kawan2 T1 dh boleh pakai awak. Cegah sebelum stretch mark ada.

Saya guna Mama's Choice & Pureen. Untuk gatal2, saya guna minyak kelapa dara,

Sy pakai palmers cocoa butter, tgok banyak review bagus2

Sy guna bio oil je