baby bump isu

kalau 12 week dh nampak perut belum? sebab kawan kawan yg pragnent 12week perut dh nampak takut juga . ka ni normal je?🥲🥲🥲

6 Các câu trả lời

Jgn risau ttg saiz perut tu. ia bergantung kepada posisi baby tu sendiri. If dia membesar mengikut umur dia, xde apa yg perlu risau.

3y trước

thankyou😘

hihih jgnn risauu sis klauu belum nampakk baby bump . saya dah 17weeks ponn blomm nmpakk.

3y trước

❤️❤️

bergantung pd tubuh ibu tu sndiri. sy 13w bru nmpk sikit. skrg 17w dh kedepan bump

3y trước

baikkk terima kasih😍

normal sgt ,saya nk masuk ank 7 org ni pn baby bump 4 bln baru ketara .

3y trước

baik awak terima kasih komen🌹

saya preggy 5 bulan baru nampak perut

3y trước

thankyou komen😘

saya 18w pun perut mcm takde apa 😂

3y trước

nnt 20week ke atas dh boleh tahu jantina kn 🥰🤭