mandi tengah malam

Siapa kat sini mommy² yg sama geng dgn saya tengah preggy suka sgt mandi tp tengah mlm dlm pukul 12-3 am . Bila mandi waktu tu badan rasa segar n sejuk je. Kalau mandi awal dari waktu tu akn rasa rimas n panas je badan .

2 Các câu trả lời

Sama la kita. Time nak pagi buta tu la badan ni berpeluh2 pulak. Tak sanggup la peluh2..baik mandi je . Saya mandi je kol 1-2 am baru selesa nak tidur.

5y trước

Kann . Tp ada yg kata xelok laa nnti anak paru2 berair laa . Ngarut je tu . Da panas mandi jelaa kan . Org bangun solat tahajut pon semua mandi . Time2 gitu jugak tade pon sakit ke apa . Lain laa kalau berembun dkt luar ye idok 😉

sy🙋 haha...kdg2 tu sengaja x mandi pkul 7 sbb nk mndi pkul 12, nk tdo dgn nyaman...😅😆

5y trước

Hehe yeahhh genggg !! 😂