Keistimewaan Air Kelapa Untuk Ibu Hamil

Siapa je yang tak suka minum air kelapa. Lagi-lagi bila dapat waktu petang, tambah ais. Peh, sedap betul. Haa, mommies yang tengah pregnant pun boleh tau minum! Jangan takut-takut, boleh lihat apa kebaikannya minum air kelapa di bawah!

Keistimewaan Air Kelapa Untuk Ibu Hamil
15 Các câu trả lời

Trimester ke brp boleh minum air kelapa?

4t trước

Oh yeke. Sbb bila sy tanye nurse dia xsyorkan minum air kelapa pd awl kehamilan. Mak n mertua pun xbg minum

Gdm noleh minum air kelapa?

4t trước

Lawa bacaan bsp

❤️

ibu gdm boleh minum ke?

4t trước

gdm sgt suggest mnum air kelapa .. bacaan BSP pun cantik nanti

👍