siapa pernah overdue?

siapa dkt sini pernah atau overdue ? overdue sbb tkda turun tnda & tkda sakit apa ii contraction , korang buat mcm mna ye untuk cepat bersalin & ada rasa sakit contraction🥺kita tksabar nak jumpa bby tpi bby tknk keluar lgi😂

17 Các câu trả lời

sy overdue seminggu . dh mcm² buat tetap xda tanda nk bersalin pun , last serah diri kena induce ubat tp bukaan takat 4 je last² e-czer sbb bby dh berak dlm tmbh pulak bru detect +ve gbs. huhu redho jelah