38week3days 😰😰

Baby still lagi aktif begerak.. belum ada ada tanda² nak bersalin.. nervous juga la sbb 1st bby...due pun dh mkin dekat 17/12 🥺🥺.. risau jga lah klau overdue .. sbb tkda pnglman ☹☹#firstbaby #1stimemom #mommybuntu

11 Các câu trả lời

Semoga di permudahkan sis..sy pn edd 18.12.2020 gak..msh xde rs sakit..baby gerak2 tu mmg biasa la cuma arini cm xbape nk aktif cm 2,3 hr lepas..sy doakan sis dipermudahkan urusan,sis n anak selamat lepas bersalin..sis pun mohon doakan urusan sy bersalin dipermudahkan dan supaya baby sy n sy selamat lepas bersalin ye..

sy bersalin 40w 4d.. overdue juga. mommy jgn risau2 tau.. bnyk buat senaman untuk buka jalan.. boleh tgk kt google cara senamannya.. bnykkan berjalan.. kalau larat bersama dgn suami.. think positif ya.. ada semgu lg tu.. bnyk cakap dgn baby tau. 😊😊 moga dipermudahkan ❤

saya 38weeks 6 days..smlm prut kerap mngeras smpai tido pun ssh tp x sakit sngt mcm nak period je..pagi2 tngok pants pnuh drah..trus g hsp..check bukaan da 3cm..now da admit ward..doa kan sya d prmudahkan bersalin dgn slmat😊

4y trước

Semoga dipermudahkan sis. Sy 3 hari sebelum ni rasa mcm sis jugak. Tapi baru 33w 3d.Jaga2 jugak takut dah start bleeding. Alhamdulillah tak ada bleeding atau lendir.

Saya bersalin 38weeks..baby mengeras.. Keluar air ketuban campur lendir putih jam2pagi.. Pegi hospital bukaan 2cm

bnykkn brjalan.buat jln itik..ketuk ketampi..bersama suami..cara tu blh mmpercepatkan bukaan..

Sye pn dh overdue ni.. due 5/12.. tp Hari ni pn xde tnda2 lg.. umi dye dh xsbar nk jumpe baby

4y trước

smoga dprmudahkn urusan sis

ye sama..kita pon due 11/12 tapi baby aktif..risau juga nak dekat bsalin nie

Buat exercise mencangkung sis.. Cangkung pastu bdiri.. Semoga dipermudahkan

buat senaman dan banyakkan berjalan. InsyaAllah semoga dipermudahkan

smoga dnprmudhkn.. akhir trimstr elok brsama suami