siapa pernah overdue?

siapa dkt sini pernah atau overdue ? overdue sbb tkda turun tnda & tkda sakit apa ii contraction , korang buat mcm mna ye untuk cepat bersalin & ada rasa sakit contraction🥺kita tksabar nak jumpa bby tpi bby tknk keluar lgi😂

17 Các câu trả lời

saya dulu anak first mcm ni la xde tanda n sakit. lps tu tiap2 hari g kk check sbb overdue. nasib la kakak ipar suh g check kt swasta juga. sekali scan tgk2 air ketuban dh tggl 2 cm. terus kena emergency.

ank no 4 overdue,xda wt pe.masa tu sempat g sambut birthday ank buah lps tu kak2 usap ckp cepat keluar ye sebelum mama awk serah diri,sok nya dah sakit2 n bby pon keluar sebelum serah diri 😅😅

dua2 anak saya overdue. 40w 4hari. esoknya nurse ckp nk masuk ubat, malam tu buat solat hajat, mintk bby kuar sebelum induce. Waktu sahur 4.pagi sakit sendiri. alhamdulillah

Saya bersalin 40w6d. Esoknya kena admit dah tapi sehari sebelum keluar lendir banyak pastu gi çek dah 2 cm. Selamat takyah induce 🤣

Saya overdue 40w1day . Tapi kena serah diri dekat hospital untuk induce masuk ubat 😅 .. doc cakap baby terlampau selesa dalam perut

Doktor sy ckp kne banyakkan bersama dgn suami. Better mcm tu dr kena induce sbb induce lg sakit doc ckp. Try la nnti

saya overdue 40w 4d hari ke 5 dah start contraction hari yg sama juga beranak