muncung itik

Siapa ada pengalaman kena sumbat muncung itik? Dan apa sebab ?jomm share , sebab saya baru je kena , sebab bleeding dan tetiba ada ketulan darah keluar, masa tu ingat dah keguguran, tapi Alhamdulilah Allah masih bg peluang jaga amanah ni.

59 Các câu trả lời

Sy dua kli muncung itik, dua kali tvs scan, skali dr seluk..sbb bleeding. Point xnk sakit, jgn kemut n kwl pernafasan. Tgok tegak kt ats siling😁

sy 3 kali da...first buat papsmear, 2nd buat tvs, 3rd sbb keputihan gatal dan hijau baru ni...malu kangkang depan doktor tp cmtu je la, redha. haha..

5y trước

Sy pnah kne kputihan mcm ni...kes sy mkn prancang murah...sy xpnah pn mkn yg murah....tp ad org kta elok sy bli...las2 lma2 jd kputihan ketul2...padnen ank no 2 siksa sgt...gatal kne kerap korek kluar kn...bru thn skik....las2 sy salin ank ad jangkitan kuman...pas tu sy stop mkn ubat...bnyak btungku.....lma2 kputihan tu jd cair....asal kncing je kluar....smpi ilang gatal....skrang padnen ank ke 3...alhamdulilah...xde mslah kputihan langsung....

sy kena muncung itik time 36 weeks sbb keputihan tpi alhmdulliah x de ape ii tpi sakit dia ya allah hnya allah ye yg tahu 😭😭😭😭

Pernah, Bleeding 6 weeks. Doc nk cek klu2 ada darah beku. Doc bg duphaston utk kuatkn rahim for 2 weeks. Now da 6mths my baby 🙏😍

pernah bulan 4 ms puasa aritu..1st pregnancy..tp xde rezeki ms tu..lps sehari check kat hsptl melalui bwh..esknye.. keguguran..

sy sbb premature contraction n sambil2 tu dia nak check ada kuman gbs ke x..sekarang 39 minggu 4 hari masih belum bersalin :)

Pernah, dh ada tanda2 nak bersalin sebab dh leaking sikit2 air ketuban. Time tu 38minggu4hari. 38minggu5hari baby kelua dh.

Kne 4 kali thun lepas sbb ngandung luar rahim.. X de plak rse sakit sbb doktor pesan lembut kn n relex tarik nafas..

Pernah sekali... Sbb doc nk check air ketuban dh kluar hbis or belum.. Xrase sgatt skit sbb contraction lg sakit...

Saya spotting sikit tp tanpa lendir , if nak lg details awak ke hospital je syg . Saya pon baru nak masuk 6 week