Muncung itik

Sapa pernah kena muncung itik untuk check keputihan masa pregnant memang akan keluar darah sikit ke lepas tu? Terima kasih menjawab 🥰

2 Các câu trả lời

sy penah buat masa pregnant anak 1st dulu sampai patah muncung itik tu..pastu doc dgn nurse gelakkan je... doc ckp sy kemut kuat sgt sbb tu patah.. haha.. lepastu ada keluar darah sikit, doctor ckp xde apa2 normal je tu..

2y trước

terima kasih sis jawab soalan🥰🥰 risau jgk takot xnormal

aah normal..mmg keluar darah lepas tu..sekejap je,xberterusan..

2y trước

ok sis terima kasih 🥰🥰