muncung itik

Siapa ada pengalaman kena sumbat muncung itik? Dan apa sebab ?jomm share , sebab saya baru je kena , sebab bleeding dan tetiba ada ketulan darah keluar, masa tu ingat dah keguguran, tapi Alhamdulilah Allah masih bg peluang jaga amanah ni.

59 Các câu trả lời

Sya sepanjang pregnant ni dah 5x kena sebab bleeding dgn pap smear rasa dia macam urm jangan cakap senak ya Allah

5y trước

Alhamdulillah now dah 38w , bleeding masa 22w 2x kena spaculum tu , then 33w bleeding lagi macam period baru nak kluar tu 3x kena spaculum tu

Pernah.. 2x kene.. First sbb buat swab test utk keputihan, 2nd air ketuban kurang doc nk cek ade bocor ke tak..

Sya pun pnh jugk sis sbb kncing kotor, 3kli dia msukkn muncung itik, smpai sya fedap sgt skit nya YaAllah. 😓

5y trước

Skarang da ok ke kencing kotor sis? Sye hri ni check up tiba2 nurse ckap kena kencing kotor pulak.

Pernah sekali masa 32weeks bby kuat megeras kena masuk kan muncung itik utk tengok air ketuban

pernah ja...nurse check lps ketuban pecah..tp masa tu xsakit dh cuma gerun je la

Pernah jugak.. 😭sebab gugur dulu.. sampai sekarang trauma tak habis2 lagi 😭...

5y trước

Ha'a..

Jenuh kena 😅 brslin ank prtma n kdua , ggur kli prtma n kdua 😌

5y trước

Bslin tu mmg wajib ..masa ggur 2 kli sblm ni pon kne ..

klau bleeding mmg doc check tkut ada bukaan ke apa...

Pernah sebab masa tu nak check untuk test kesuburan.

Saya kena masa mula pregnant sebab scan tak nampak