Muncung itik

Hi mommies! Siapa kat sini pernah kena muncung itik? Sebelum dia masukkan muncung itik tu ada letak apa2 lubricant atau terus masukkan je? Sbb sy ni vaginismus. So mmg takut sgt 😭

4 Các câu trả lời

ada lubricant. no worries. yang penting masa dia masukkan benda tu, jangan buat keras atau angkat punggung, tu punca lagi sakit . masa proses tu try lembutkan selembut lembutnya badan supaya tak sukarkan proses masuk benda tu . sepanjang proses tu bacalah bismillahhi tawakkaltu alallah. cari maksud dalam google kalau tak tahu maksud

1y trước

Thanks for the tips! InsyaAllah saya cuba.

Dia akan sakit sikit tapi doa jelah dr yang buat tu bukan dr praktikal, sebab dulu dapat dr praktikal menjerit dalam bilik tu, dia tak cakap sorry pun, at the end dr laki yang buat, walaupun malu segan semua ada tapi nak buat macam mana dekat emergency tu je dr yang ada.

1y trước

Alaaa takut 😭

2 kali kena smpai trauma🥴🥴 1st dlm wad lps kena induce sbb overdue.. 2nd lps bersalin hari ke 10 bleeding.. sakit gila.. smpai skrg masih ingt lagi almost 2y++

1y trước

eh tak.. sy tak vaginismus.. tapi sakit maybe sbb doc buat kasar agaknya..

inform nurse/doc puan ada vaginismus. sebelum masukkn muncung itik, doc akn sapu KYjelly as lubricant

1y trước

Thank youu 😘