muncung itik

Siapa ada pengalaman kena sumbat muncung itik? Dan apa sebab ?jomm share , sebab saya baru je kena , sebab bleeding dan tetiba ada ketulan darah keluar, masa tu ingat dah keguguran, tapi Alhamdulilah Allah masih bg peluang jaga amanah ni.

59 Các câu trả lời

Every year kne sbb buat pap smear tiap tahun.. bile pregnant awal2 pregnancy pn kne sbb mnta doc buat test hvs sbb keputihan.. alhamdulillah xpnah rase skit..kne relax n jgn kemut or lwn..

Penah.. 1st mase pregnant anak pertama sbb keputihan. 2nd lepas keguguran kandungan yg kedua.sekarang tengah mencuba untuk kandungan yang ketiga.arap2 ade rezeki saya dan keluarga kali ni

penah juga masa 6w sbb bleeding sikit, sebelum ni xpenah pon buat pap smear jd xtau ape rasa die.. bila da ase sakit plak dokto tu buat siap pakej ngn kamera sekali masuk dr bawah tu🤭

pernah byk kali kena sumbat mulut itik tu.. sbb gugur anak 1st. ada dr yg buat lembut2.. ada dr yg buat rasa sakit gila.. pastu bila kita ckp sakit dia marah pulak.. huhuhu

Kena 2 kali..1st bleed. 2nd time baru jer.. ada coklat2 kat panty liner..than go hosp cek. Doc cek lagi.. 1 hari tu nak 3,4 kali kena seluk..kena relax ja..tpi mmg sakit jg la..

5y trước

X lama sehari ja.. and x byk juga..

Awak kena scan tak ? Pastu nampak tk baby tu ? Sbb saya bleeding , kena masuk mulut itik jgk , but scan kantung ada tapi kosong , xnampak langsung baby . mcm mne ye?

Sy 2x kena muncung itik..sbb bleeding. lpas 20hr baru stop bleeding. 1st kena doc pompuan. 2nd doc laki. redha jela. tp doc laki buat tak sakit langsong🤣😅

Sy pnah jgak mse pregnant dekat 5 bulan kot... Keputihan byk... Bg tau doc sekali doc nk amik sample.. Sakit ya allah sbb x pnah kne kn... Hahaha... Taubat dh x nk lg

5y trước

Btl la...skit kn....

3kali dalam bulan ni. Sebab bleeding and gugur. First 1hb,13hb and last 16hb mase kantung dah turun hbs and check hosp balik. Takut klo ingt balik😅

Da kene masa 4week aritu sbb bleeding sikit...sakit juga la sikit...ingtkan doc da scan dr bawah rupanya masuk muncung itik dulu 😂